Digital signage

Opplev mulighetene med digital signage!

Ved hjelp av digital skilting kan du kommunisere og informere via digitale skjermer. Uansett om du vil nå ut med underholdning, markedsføring eller formidling av informasjon og om det gjelder store eller små grupper, skapes nye muligheter for kommunikasjon. Vi hjelper med alt fra maskinvare, programvare og innhold, samt installasjon og vedlikehold. Kontakt oss for å høre mer om hva vi kan tilby deg!

Hva er Digital Signage?

Det er et konsept i tre deler, skjermer, programvare og innhold.

Skjermer er sluttpunktet som representerer vinduet mot verden. Du kan sette opp skjermer i forskjellige størrelser og konstellasjoner der du vil at meldingen skal vises.

Innhold i digital skilting refererer til materialet som vises. Du kan nå ut med hvilken informasjon du vil, i form av tekst, bilde, lyd, film, etc.

programvare er koblingen mellom innhold og skjermer. For å gjøre alt glatt og effektivt, brukes programvare som håndterer og planlegger materialer. Det hjelper og lar deg bestemme hvordan og hvor du skal spille materialet.

Vi tilbyr alle deler jevnt i et komplett system, både gjennom ferdige løsninger og skreddersydde løsninger for dine behov.

Bruksområder

Digital skilting kan brukes nesten overalt og har mange forskjellige primære formål.

Hensikten kan være å forenkle, utvide og berike kommunikasjon med en målgruppe,
intern eller ekstern. For eksempel vil det være mulig å enkelt tilpasse materialet som vises i henhold til tid, sted og målgruppe, helt automatisk, noe som sparer mye arbeidstid og kanskje ikke en gang er praktisk mulig.

Ved hjelp av digital skilting blir også kommunikasjonsmediet ditt mobil og dynamisk. Det vil være mulig å formidle meldinger i form av video og spillelister og koble forskjellige informasjonskilder.

Eksempler på bruksområder:

  • På arbeidsplasser for å vise viktig informasjon til ansatte eller besøkende.
  • Som et digitalt oppslagstavle eller informasjonspunkt, på skoler, arbeidsplasser eller andre lignende miljøer.
  • I et restaurantmiljø, for eksempel digitale menytavler og for å annonsere eller spre meldinger.
  • Som et digitalt butikkvindu, i en butikk eller lignende virksomheter.
  • I butikken, for å skape dynamiske miljøer eller for å trekke kundenes oppmerksomhet mot forskjellige flater/steder og for å åpne for e-handel på stedet.
  • Utendørs, for å nå ut med meldingen din til et bredere publikum.

Incode - vår programvare

Incode er et programvare for digital skilting designet for planlegging, distribusjon, spilling og rapportering av digitale medier.

Siden vi har utviklet systemet fra grunnen av, kan vi tilby både ferdige og skreddersydde løsninger. Du får tilgang til systemet gjennom et skybasert kontrollpanel der all informasjonen din er koblet for å distribueres riktig til ditt digitale skiltnettverk og andre kanaler.

Incode er tilgjengelig i mange forskjellige standardversjoner fra Incode Light Edition (LE), for mindre bedrifter, til Incode Enterprise (IE), som er fullt tilpasset avansert innholdsmålretting og rapportering.

LÄS MER

Kontakt oss idag!

Kontakt support dersom du har spørsmål til kino.

Ønsker du en prat eller et møte for gjennomgang av muligheter? Vi hjelper deg med å finne en løsning som passer dine behov og utfordringer!

Kontakt oss

3

Länder

463

Platser

1001

Skärmar

647

Kanaler