Digitalkino

Digitalkino

Med en DLP digital projektor fra Hjalmar Wilhelmsen får du den mest eksepsjonelle bildekvaliteten, best kontrast og fargegjengivelse. Vis ikke bare filmer, men også musikk og sportsbegivenheter.

Skal jeg velge 2K eller 4k?

Uansett om filmen er spilt inn i 2K eller 4K, kan den vises med alle DCI-godkjente projektorer, uansett om det er en 2K- eller 4K-projektor. Skulle prisen bestemme, er en 2K-projektor å foretrekke fremfor en 4K-projektor. Generelt kan det sies at hvis pikslene er synlige på skjermen fra første linje, bør en 4K-projektor velges. Hvis skjermen er bredere enn 20 m, bør du velge en 4K-projektor. Det er viktigere å velge DLP over LCD enn 4K over 2K.

Fordelen med DLP-teknologi er et klarere og lysere bilde. DLP-brikke gir bedre kontroll over fargegjengivelse, ettersom hver enkelt piksel styres separat, noe som resulterer i et mykere og renere bilde. Dette er fordi rommet mellom speilene på en DLP-brikke er mindre enn rommet mellom krystallcellene på LCD-panelet. DLP-projektorer gir også mer lys, sammenlignet med transmissiv LCD-teknologi, der noe lys går tapt gjennom flytende krystallpaneler. Med en DLP-projektor reflekteres alt lys fra lyskilden. Dette betyr at DLP-projektorer gir høyere lysstyrke med mindre effekt på lyskilden og dermed mer økonomisk å bruke. Kvalitetsfordeler med DLP-projeksjonsteknologi gir en høyere pris, men oppveies av bedre reproduksjonskvalitet. DLP er en "high end" teknologi.

DLP-projektorer

I vårt sortiment har vi projektorer som passer for den minste til den største skjermen med 2K eller 4K avspilling med DLP-brikke fra Texas Instruments!

Med disse projektorene blir du ikke bare henvist til å vise kinofilmer, men du kan gjengi alt digitalt materiale som f.eks. musikk og sportsbegivenheter. Med en DLP-projektor gjengir det originale materialet best mulig. Kontakt oss i dag, så vil vi fortelle deg mer om våre digitale kinoprojektorer!

Dolby 3D

Dolby 3D er markedets mest populære passive 3D-system og er installert i mange norske digitale kinoer.

Systemet er helt passivt og kan brukes på vanlige hvite kluter. Du trenger ikke sølvtøy med Dolbys 3D-system! Brillene blir gjenbrukt, noe som er viktig fra et miljøperspektiv!

Kontakt oss idag!

Kontakt support dersom du har spørsmål til kino.

Ønsker du en prat eller et møte for gjennomgang av muligheter? Vi hjelper deg med å finne en løsning som passer dine behov og utfordringer!

Kontakt oss