Lyd

Lyd

Hva ville en kino uten rumling i basen og krystallklar dialog være? Digital film som leveres på en harddisk inneholder alltid ukomprimert digital lyd som stiller høye krav til lydsystemet ditt. Vi leverer kvalitetsprodukter til små og store salonger fra bransjens mest anerkjente produsenter.

Kvalitet fra QSC

Kino er ikke bare et produkt, det er en opplevelse. Det er en magi som skjer når lyset slukker og publikum lar seg trekke inn i verden på skjermen. Lyd er en like viktig del som bildet for at denne magien skal komme til liv.

I over 30 år har QSC jobbet for å skape magi på kinoer. QSC har bygget et rykte for uovertruffen kvalitet, ytelse og pålitelighet. Med prosessorer, forsterkere og høyttalere integrert i en sømløs helhet, er QSC den eneste komplette leverandøren for alle kinoens lydbehov.

Dolby Atmos

Neste generasjons kinolyd! Dolby Atmos er den viktigste utviklingen innen kinolyd siden surroundlyd!

Dolby Atmos betyr et helt unikt forhold til lyddesign. Det kan lett beskrives som 3D-lyd, noe som gir en ny kraftig og dramatisk lydopplevelse i kinosalen! Det gir et naturlig og realistisk lydbilde som samsvarer med filmens plot og skaperens intensjon!

Barco Auro 11.1

Barcos Auro 11.1-teknologi for 3D-lyd er bygget med tre lydnivåer (surround, høyde og ovenfra) i stedet for den tradisjonelle surroundlyden med bare ett nivå. Dette betyr at lyden kommer fra alle retninger rundt lytteren, noe som gjør kinolyden til en oppslukende 3D-lydopplevelse.

Som andre lydsystemer på markedet (stereo, surround 5.1 og 7.1), er Barco Auro 11.1 en kanalbasert teknologi. Teknologien er utviklet spesielt for bioindustrien og består av tre lydnivåer, et standard surroundnivå, et høydenivå og et ovenfra, i motsetning til hybridsystemer som mangler en høydekanal ved 30 ° og bare har en stereokanal ovenfra. Fordi Barco Auro 11.1 er fullt kompatibel med eksisterende lydutstyr og arbeidsflyter, er det ikke nødvendig med nye verktøy for innholdsoppretting.

Kontakt oss idag!

Kontakt support dersom du har spørsmål til kino.

Ønsker du en prat eller et møte for gjennomgang av muligheter? Vi hjelper deg med å finne en løsning som passer dine behov og utfordringer!

Kontakt oss