Stoler

Stoler

Vi selger og monterer stoler til kinoer og møterom. Vi hjelper deg med en løsning som er tilpasset lokalene dine helt fra arkitekt til forhåndsinstallerte stoler!

Kinostoler

Vi jobber med europeiske merker som garanterer både kvalitet og tilgang til reservedeler for fremtiden.

Våre leverandører har lang erfaring med både små og store prosjekter. Prosjektplanlegging og tegningsmateriell utføres av arkitekten vår sammen med stolprodusentene og deg. På denne måten er det garantert at hele prosessen utføres på en kvalitativt god og sikker måte. Alle lenestoler oppfyller de nyeste sikkerhetskravene.

Teleskoptribune

Fleksible stoleløsninger med teleskoptribune.

Hjalmar Wilhelmsen tilbyr et komplett utvalg av stoler for tribuneanlegg. Alt fra teatre til multisaler i kultursentre og konferansesentre kan få en optimal løsning for alle formål. Fleksibilitet for forskjellige typer tribuneanlegg med både faste installasjoner og teleskopplattformer med komforten fra tradisjonelle kino- og teaterstoler. Teleskopplattformer tillater forskjellige konfigurasjoner av stolsystemet innen få minutter og kan enkelt frigjøre gulvplass når det er nødvendig. Med det omfattende utvalget av stoler og benker, er vi klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte fleksible løsningen for dine behov!

Kontakt oss idag!

Kontakt support dersom du har spørsmål til kino.

Ønsker du en prat eller et møte for gjennomgang av muligheter? Vi hjelper deg med å finne en løsning som passer dine behov og utfordringer!

Kontakt oss